LIMEBRO’S

About us

Lime Bro’s, een creatie van de broers Loet en Job van den Biggelaar, is ontstaan uit een gedeelde passie voor smaak en constante nieuwsgierigheid naar het bedenken van nieuwe combinaties. Loet, met zijn achtergrond als chef-kok, staat bekend om zijn unieke gave wat betreft smaakcombinaties. Job heeft een ambitie voor innoveren en ondernemen. Samen delen zij de passie om deze smaakcombinaties aan de man te brengen. Zo vullen zij elkaar perfect aan!

Het idee om zelf aan te slag te gaan met het maken van likeuren, ontstond tijdens een vakantie in Italië. Geïnspireerd door de huisgemaakte Limoncello van Italiaanse families en restaurants, besloten we ons eigen avontuur te beginnen. We wilden niet alleen Limoncello maken, maar een verfrissende likeur met een uniek karakter. Zo ontstond het idee om citroenen, limoenen en verse munt te combineren, waarbij de basis de smaakvolle citroen zou blijven.

Het enthousiasme was onmiddellijk voelbaar bij het proeven van het resultaat. Gedreven door positieve reacties van kenners besloten we onze zelfgemaakte likeur verder te ontwikkelen en een merk te bouwen, genaamd: Lime Bro’s.

Bij Lime Bro’s geloven we dat de beste momenten in het leven samen worden gedeeld onder het genot van een goed bereid drankje. Onze missie is om een merk te creëren dat perfect aansluit bij deze momenten en je helpt herinneringen te creëren die een leven lang meegaan

Jarno Cox
Jarno Cox
2023-11-23
Lekkere limoncello
Naomi Van Run
Naomi Van Run
2023-11-14
Beste Limoncello ooit geproefd!
Annet Coppelmans
Annet Coppelmans
2023-11-14
Heerlijk drankje echte aanrader
Stef Van Den Biggelaar
Stef Van Den Biggelaar
2023-11-14
Heerlijke limoncello!
Dj Donavun
Dj Donavun
2023-11-12
Erg verrast door de unieke smaak van de limoncello met munt! Heerlijk.
Bart Bruijn
Bart Bruijn
2023-10-04
Eergister de fresh mint gehaald bij de slijterij. Wat een smaaksenstatie! Echt heerlijk, aanrader!
Dirk Spoel
Dirk Spoel
2023-05-06
De lekkerste limoncello die er is echt een aanrader, op het feest vond iedereen het een top drankje. Zeker voor herhaling!
Rick Koppelmans
Rick Koppelmans
2023-05-06
Hele lekkere limoncello! De fresh mint is zeker een aanrader!!
Britt Van den dungen
Britt Van den dungen
2023-05-06
Een woord : geweldig