LIMEBRO’S

Duurzaamheid

Wij streven naar duurzaamheid en dragen ons steentje bij aan een betere wereld. Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid staat centraal, waarbij we zorgdragen voor mens, milieu en samenleving.

Hoe realiseren we dit?

In de eerste plaats zorgen we ervoor dat we elke citroen optimaal benutten. De schillen worden gebruikt in onze likeuren, terwijl de rest van de citroen wordt gebruikt voor sappen, oliën en specerijen, waardoor we zowel restafval als voedselverspilling minimaliseren. Onze citroenen komen rechtstreeks van Italiaanse citroengaarden, wat niet alleen zorgt voor korte transportroutes en minder CO2-uitstoot, maar ook lokale citroenboeren ondersteunt.

Onze flessen bestaan voor 90% uit gerecycled glas, wat zowel zorgt voor een aanzienlijke besparing van grondstoffen en energie, als bijdraagt aan het verminderen van afval. Momenteel werken we aan de ontwikkeling van een duurzame, plasticvrije fles, waarmee we een stap verder gaan in ons streven naar een duurzamere wereld

Al met al streven we ernaar als bedrijf een bijdrage te leveren aan een betere wereld, zodat zowel wij net als jullie nog vele jaren kunnen genieten van de beste likeuren die met de puurste ingrediënten uit de natuur zijn gemaakt.

Jarno Cox
Jarno Cox
2023-11-23
Lekkere limoncello
Naomi Van Run
Naomi Van Run
2023-11-14
Beste Limoncello ooit geproefd!
Annet Coppelmans
Annet Coppelmans
2023-11-14
Heerlijk drankje echte aanrader
Stef Van Den Biggelaar
Stef Van Den Biggelaar
2023-11-14
Heerlijke limoncello!
Dj Donavun
Dj Donavun
2023-11-12
Erg verrast door de unieke smaak van de limoncello met munt! Heerlijk.
Bart Bruijn
Bart Bruijn
2023-10-04
Eergister de fresh mint gehaald bij de slijterij. Wat een smaaksenstatie! Echt heerlijk, aanrader!
Dirk Spoel
Dirk Spoel
2023-05-06
De lekkerste limoncello die er is echt een aanrader, op het feest vond iedereen het een top drankje. Zeker voor herhaling!
Rick Koppelmans
Rick Koppelmans
2023-05-06
Hele lekkere limoncello! De fresh mint is zeker een aanrader!!
Britt Van den dungen
Britt Van den dungen
2023-05-06
Een woord : geweldig